Behandlinger

Kinesisk massage og akupressur har eksisteret i 3000 år i Kina. De gamle kineserne fandt ud af, at ved at berøre dele af kroppen kunne man skabe en behagelig, afslappet følelse og endda medføre smertelindring. Efter mange generationers erfaringer og systematisk læring, dannede man et sæt effektive metoder, kaldet “An Mo”. Efter indførelsen i Vesten er dette blevet oversat til “massage”.
Massage er en form for ikke-medicinsk naturbehandling. Massører bruger hænderne på patientens krops overflade på de skadede dele, de dele af kroppen hvor der føles ubehag, eller på de specifikke aku-punkter. Ved brug af forskellige massage-metoder kan man f.eks. forbedre blodomløbet i kroppen og holde kroppens Yin og Yang i balance for at sikre at kroppen blive rask igen.

   

 

Hovedmassage / ansigtsmassage – I følge kinesisk medicinsk er hovedet det sted hvor al energi – tråde fra hele kroppen –  mødes. Det spiller en ledende rolle i kontrol og regulering af menneskelige livsaktiviteter. Ved at massere hovedet på de specielle punkter kan folk gøres afslappede, kan hjernens blodcirkulation og iltoptagelse forbedres, hukommelsen forbedres, træthed lindres, mindre
spændinger fjernes, og hjernen tilføres mere energi. Hovedmassage kan også forhindre søvnløshed, tinnitus, døvhed, svimmelhed o.l.

   

 

Klinikken tilbyder også behandling med Qi Gong, samt kurser i både Qi Gong og Tai Chi efter aftale. Ønsker du, eller din virksomhed / institution at deltage i eller afholde sådan et kursus, så bedes I kontakte mig på tlf.: 22 52 61 68

 

Om søndagen har jeg også det tilbud, at jeg tager ud til de patienter der ikke er i stand til på egen hånd at komme ind til klinikken, for at sikre at alle har mulighed for at få behandling, som har behov for og måtte ønske det.

Ønsker du at deltage i den ordning kontakter du mig telefonisk, og så finder vi sammen ud af hvordan og hvornår det bedst kan lade sig gøre.