Om klinikken

Om mig

Mit navn er Lei Li, og jeg er indehaver af Kinesisk Klinik Lei som er en klinik for kinesisk massage, ansigtsmassage, Qi Gong og zoneterapi.

Jeg blev født i en kinesisk familie hvor vi har mange generationers tradition for at blive kinesiske læger. Vi bruger blandt andet naturmedicin og akupunktur til at helbrede folk. Det er en tradition i Kina, at tidligere generationers erfaringer i at helbrede sygdomme, går i arv fra far til søn. Derfor er jeg siden jeg var helt lille blevet oplært til at helbrede folk. Min far havde sin egen klinik i Kina i mange år, og efter han kom til Danmark åbnede han også en ny klinik her – det var i 2003. Jeg har været praktikant hos ham i mange år, og set hvordan han har behandlet folk med alvorlige sygdomme og hjulpet dem til at få et normalt liv igen. Min største drøm er at videreføre traditionen, og en dag blive lige så dygtig som min far, min farfar… Ja, mine forfædre i det hele taget.

Grundet de danske regler er det ikke muligt for os her at arbejde som læger i den forstand vi var i Kina, da vi f.eks. ikke må benytte traditionel naturmedicin – men vi viderefører traditionen med kinesisk massage, ansigts-massage og zoneterapi samt Qi Gong og Tai Chi.

På de andre sider kan du læse mere om de forskellige behandlingsformer, og hvorvidt de kan være til hjælp for dig.

 

Om klinikken

Kinesisk Klinik Lei åbner d. 1. september 2017, og er kulminationen på flere års overvejelser og mange generationers arbejde på at videregive erfaringer og fuldkommengøre behandlings-metoder.

 

Åbningstiderne er:

Tirsdag — Fredag: 09:00 – 18:00

Lørdag: 09:00 – 18:00

Søndag: Patientbesøg.

Selve klinikken er lukket, mens jeg tager ud til de patienter der ikke kan komme ind på klinikken selv.

Mandag: 10:00 – 17:00